Lichtjesavond 2020

Vrijdag 7 februari 2020 tussen 19:00 en 20.00 uur.

 

Sfeervolle ambiance op begraafplaats 't Heijlige Lant en Afscheidshuis de Liemers:

 

Op 7 februari 2020 organiseert Afscheidshuis de Liemers, Correct Monnereau en De Wit DELA een lichtjesavond. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur is de begraafplaats aan de Rijksweg 140 te Duiven sfeervol verlicht met honderden kaarsen en fakkels. Nabestaanden krijgen de gelegenheid om een kaars te branden als een mooie herinnering aan hun dierbaren. De lichtjesavond biedt hen de mogelijkheid om tijdens deze donkere maanden een bezoek aan de begraafplaats te brengen in een warme, intieme sfeer.

 

Afscheidshuis de Liemers en De Wit DELA vinden het belangrijk om nabestaanden te helpen herinneringen levend te houden en de draad van het leven weer op te pakken.

 

Berry van Beek, commercieel manager Correct Monnereau / Afscheidshuis de Liemers:

'3 jaar geleden is in Duiven de laatste lichtjesavond geweest. Dit was destijds georganiseerd door De Wit DELA. Toen wij vorig jaar het uitvaartcentrum hebben overgenomen van Coöperatie DELA hoorden wij al vrij snel dat er behoefte was aan een lichtjesavond. Deze geluiden namen wij serieus en omdat De Wit DELA hier ervaring mee heeft, zijn we dit samen gaan organiseren. Zo tegen aan het begin van het nieuwe jaar denken veel mensen vaak aan hun overleden dierbare. De behoefte om weer even bij deze persoon te zijn, is in deze periode dan ook extra groot. Door de feestdagen, de korte, donkere dagen en het slechte weer is het echter juist moeilijker om het graf te bezoeken. Wij hopen op deze manier troost te bieden, met het licht van de kaarsen en mooie muziek in dit moeilijke jaargetijde.'

 

Aanvullende informatie

Tijdens de Lichtjesavond zijn nabestaanden van harte welkom in het Afscheidshuis de Liemers van Correct Monnereau voor een warm drankje. Tevens wordt deze avond muzikaal omlijst met sfeervolle muziek.

Wij adviseren u om zoveel mogelijk per fiets te komen. Komt u met de auto, dan is het advies om bij de tennisvereniging te parkeren.

Open dag Uitvaartcentrum De Liemers 2019:

 

Alle inwoners van Duiven e.o. kunnen kennis maken met het afscheidshuis op zondag 10 maart 2019 tussen 11.00 en 15.00 uur.

 

Binnenkort meer informatie en tijden op onze website en Facebookpagina...