Afscheidshuis de Liemers is onderdeel van Funeral Assist Gelderland / Correct Monnereau. Voor de provincie Gelderland hebben wij een professionele Servicedesk in Doetinchem, die antwoord kunnen geven op al uw vragen.

Naast de verhuur van de gebouwen, doen wij veel meer uitvaart gerelateerde werkzaamheden: 

  • verzorging overledene
  • overbrengen overledene
  • opbaring
  • verkoop uitvaartkisten en lijkwaden
  • administratieve afhandelingen
  • uitvaartpersoneel
  • staatsievervoer

Maurits Monnereau
Branche-ervaring: Directeur Correct Monnereau.

 

www.monnereau.nl

Het begrip rouwvervoer is eigenlijk te beperkt voor alle diensten die wij op dit gebied aanbieden. Want naast het vervoer van de overledene, verzorgen wij desgewenst ook de verzorging en opbaring van de overledene, thuis of in een uitvaartcentrum. Onze medewerkers zijn hiervoor opgeleid en uiteraard dag en nacht bereikbaar.

Er staan altijd diverse rouwauto's tot hun beschikking en wij hebben ook hele bijzondere rouwauto's. Neemt u eens een kijkje onze de website www.parumo.nl 

Voor onze diverse relaties is het ook mogelijk rouwgoederen bij ons in te huren. Wij verhuren koelingen, mobiele airco's, kamerschermen maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een geluidsinstallatie voor gebruik op de begraafplaats bij ons te huren.  


Lara van Beek
Branche-ervaring: Eigenaar Uitvaartwade.nl

 

www.uitvaartwade.nl 

Uitvaartwade is de specialist op het gebied van lijkwaden en opbaarplanken. Wij leveren door heel Nederland en werken samen met alle uitvaartondernemers en verzekeraars. Door onze ervaring adviseren wij ook de uitvaartverzorgers over de mogelijkheden met een wade. Tevens geef ik cursus en training aan diverse uitvaartacademie. 

 De lijkwaden worden door mijzelf gemaakt en voldoet aan alle eisen voor begraven en cremeren.

 

Ik ben woonachtig in Duiven en ben ook namens het Afscheidshuis lid van MKB Duiven.


Berry van Beek
Commercieel manager Funeral Assist Gelderland

 

Ik ben sinds 2019 werkzaam bij Correct Monnereau / Funeral Assist Gelderland. Hiervoor ben ik 8 jaar werkzaam geweest als uitvaartleider en heb ruim 900 uitvaarten mogen begeleiden.  Mijn ervaring en netwerk zet ik graag voor u in. Ik kan ,samen met uw uitvaartverzorger,  meedenken over de invulling van een uitvaartplechtigheid in het afscheidshuis. Vaak is er veel meer mogelijk dan u denkt.